Fru Usken

Fru
Usken
Interiør - Gøy på landet - Hobby

søndag 28. november 2010

1 down, 3 to go;)

Idag har eg fått pynta t jul! Gu så koseligt:)) Å m har "feirt" dagen m Kaspara sin adventskrans:) Den va supergoe altså! M bakte to igår å slukte den eine ganske så kjapt då;) Minsten va heilt snurt når fate plutseligt va tomt - for så å stråla opp når han såg d sto ein t på kjøkkene!:) ....For så å setta seg heilt på bagbeinå når mamma sa at "nei, den ska m ha imårå"... Isje bare bare å måtta venta nei, mn d jekk nå fint, å han har snakt mye om den "bollå" så han sko spisa opp;) Så den va ein store hit ja! Få oppskriftå her;)
Koseligt m julepynten på bordet:) Reinsdyret e fra Åhlens, å di andre småtingå e lagt av steguttane mine - å har fast plass på spisebordet (når d e jul då altså;)).Linselushånd...:)Hb dåkke har hatt ein fine 1. adventssøndag!

OOh kom på nå at meg å mannen har adventspakka så ligge å vente på oss! Kan jo isje få kver dag m, derfor tenkte eg at adventssøndagane konne ver vår pakkedaga:) Spente på å se ka eg får;)
Ha ein fortsatt fine søndagskvell!:)

6 kommentarer:

 1. så trivelige bilder:) Liker tradisjonene deres:) Kransen ser god ut, har ikke bakt den ennå jeg:) Har faktisk ikke bakt idag vi:)

  Søndagsklem fra Trine:)

  SvarSlett
 2. Haha...one down osv er det jeg pleier å si når vi blir syke her i huset så ble litt urolig for at du hadde fått basselusker på besøk men selvfølgelig er det ADVENT!
  Og såååå koselig det ser ut til at dere har hatt det!

  Måtte uken bli like fin<3

  Klem,Hanne

  SvarSlett
 3. Hvetebakst er noe av det beste jeg vet, og når den er toppet med melis!! MMM :) Trivelig tradisjon dere har :) Pakke og greier ;)

  Ha en fin uke som kommer :)
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 4. Hei hopp - så fin blogg :) Ser ut som om det kan skje mye spennende her fremover, med husbygging og greier!?
  De reinsdyrene er superfine - lyst på slike selv, og kransen så deilig ut :)

  Takk for titten - vi "sees"
  *klem*

  SvarSlett
 5. Så deilig adventsbakst da, det ser rålekkert ut:)
  Og så spennende med adventspakke da, det var en god idè:)
  God natt til deg:)

  SvarSlett
 6. Mmmmmm høres godt ut, ikke rart det var vanskelig å vente! Ha en koselig adventuke :)

  SvarSlett