Fru Usken

Fru
Usken
Interiør - Gøy på landet - Hobby

tirsdag 23. november 2010

Travel ti!Ja for d e jo d nå, før jul å alt.
Å i tillegg har eg fått meg jobb!!:))
Har vært uden ganske lenge nå, så d va sjikkeligt herligt altså!

Im so happy:)) Knallkjekke jobb m kjempekjekke folk, tiå bare fyge når eg e på jobb:) Åså e d så herligt å komma jem ittepå, nyde tiå sjikkeligt då m ungane å alt m styre m her i heimen(Har jo alti nøde tiå m ungane, mn eg va ganske drittleie av å ver arbeidslause nå altså - å bare trø jemma...)
Så jah - eg har d ganske så godt for tiå:) (Bortsett fra någe omgangssygå å feber så har herja litt, i tillegg t bivirkninga itte julaborde i helgå, mn d e jo forbigåande;)) MEN eg merke jo tiå t dilling å dalling blir mindre, å d har bloggen lidd litt onna... tenke nok at når m komme inni disse nye rutinane, så blir d lettare å blogga litt mer regelmessigt og;) Syns jo d e så kjekt:) mn i d sista har d rett å slett blitt litt mye...;)

Elrs har m faktisk rukke å baga (og å spisa opp) fyste porsjonen m pepperkake!M tog d i sama sleng som d va farsdag, så blei d någen gava udav bagingå og:)Koselige å ha t julepynt og - for di som feire d:)
Den fine blomsten/ planten så dåkke såg litt av på d fysta bilde, fant eg billigt på IKEA. Syns di va superfine, vil tbage å kjøba fler! Den ska egentligt stå ude hadde eg tenkt, mn foreløpigt står ann på kjøkkenborde, å i mangel av blomsterpotta så ser ann sånn ud;Oppi ett gammalt t-fat eg har fått av farmor ♥ og m fine, gamle ark fra ei gammale bok bunde rundt m litt hyssing, blei ann ganske så fine syns eg:) Enkelt å greit:)
Kubbelyså står på kversitt glassfat oppi denne superfine gamle kassen eg fant på ein bruktbutikk - ENDELI! Har leida lenge itte ein sånnein:)Hb alle dåkke har d bra og!?? Ska nå ta meg ein etterlengta runde å kikka:)) Så har eg lovt ein give-away å d har eg isje glemt altså! Må bare få henta meg inn litt herane fyst;)

Ha ein goe tirsdagskvell! Store klem fra meg:)

9 kommentarer:

 1. Då forstår eg vettu :o)
  Gratla m nye jobb!!!
  Så kjekt! Og ikkje minst at du trives må veta :o)

  Likte uhyre blomsterpottevarianten din og må eg sei! Har sendt deg svar på mailen forresten :o)

  Klem på klem herfra snuppa!

  SvarSlett
 2. Så fine bilder!
  Gratulerer med jobb!!!
  Så kjekt;)
  Takk for kjekke kommentarer hos meg, setter stor pris på det!
  Ja nå må dere komme snart!
  Når kan det passe da?
  klem m

  SvarSlett
 3. Gratulerer med jobb - så herlig!
  Høres ut som du er fornøyd :)
  Så koselig med pepperkakebaking med barna, jeg liker så godt
  denne tiden før jul...
  Nyt dagene som kommer,

  klem

  SvarSlett
 4. GRATULERER MED NY JOBB:) Så artig at du har trivdes fra første stund:) Det tar litt tid å komme inn i nye rutiner, men du har jo kommet godt igang da:) Baking og greier:) Liker potteskjuleren din:)

  Onsdagshilsen fra Trine:)

  SvarSlett
 5. No fikk ej me lyst å skrive dialekt..de he'kje ej gjort på innmari lenge... Må konsentrere mej når ej les de du skriv, og kjenne at stemma inni haude blir litt annaleis, slik at den passa til dialekta di. ;)

  Nei, uff, eg trivast nok best med nynorsk! ;)
  Tusen takk for at du legg att helsingar på bloggen min! Det set eg utruleg stor pris på! :)

  Det ser ut som de er godt i gang med å jule, og det ser koooos ut! Nyt tida framover, og ikkje stress for mykje!

  KLem

  SvarSlett
 6. takk for kommentar fra deg:) Ja, vi hadde det fint:) Men en ting må være sagt, det må ikke bli et press å ha med gave på bloggtreff:) Vi hadde ingen gaver med på Ni muser:) Skjerstad og jeg sydde et personlig putetrekk til Namaste for at hun torde å komme:) Å ha med en påskjønnelse til vertskapet er da vel helt naturlig, det være seg en blomsterbukett eller selvlagde ting:) Bare for å stoppe gavehysteriet en gang for alle:) Men, for all del, den som vil gi bort noe, får jo det:)
  Dette ble kanskje rotete, men håper du skjønner hva jeg mener:)

  Nok en klem fra Trine:)

  SvarSlett
 7. Hurra ! Gratulerer med ny jobb, spennende tid med nye rutiner og nye arbeidskolleger :) Vet ikke om det blir pepperkakebaking her i gården. Sønnen min er 13 så du vet hvordan disse ungdommene er ;) Det er jo så koselig å bake pepperkaker synes jeg :) Fiffi ide med planten, nydelig :)

  Ha en fin dag June :)
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 8. Grattis med ny jobb! Så finfint at du trives. Og allerede igang med baking i tillegg, mmmm gleder meg til å bake pepperkaker, må vel vente til helga og se om jeg får litt energi. Jeg begynte i ny jobb i høst og jammen har det vært kjekt og slitsomt å bli kjent på ny arbeidsplass. Har vært supertrøtt i høst :)

  SvarSlett
 9. Gratulerer så mye med ny jobb!
  Ja, det blir nok mindre tid til dilldall, men det er deilig å jobbe også. Bare gled deg til fredagene, de er ekstra gode etter en lang jobbuke:-)

  Mange gode tips hos deg, likte veldig godt "blomster-potte"- idèen!

  Klem, Rosa

  SvarSlett