Fru Usken

Fru
Usken
Interiør - Gøy på landet - Hobby

mandag 14. juni 2010

Litt som jeg har lagd



Disse bildene støypte jeg sammen med tanten min da jeg var liten. Er så glad for at jeg har klart å ta vare på dem i alle disse årene! Og SJIKKELIGT glad for at jeg valgte å ikke male dem!!!;)



Jeg elsker å lage og dille med ting - klipp&lim ting, perleting, fototing, maleting, baketing, syting (altså sy-ting, ikke syting;)) og å hekle ting:) For å nevne noe..



Dette bildet har en billig IKEA ramme som jeg spraymalte hvit.



Min kjære bonde ordna med en plate som passa inni som jeg dekorerte med fine ark fra Kreaktiv med hjelp av litt limlakk:)



Foreløpig står den bare til pynt i stua, men det skal skrus på noen små kroker som jeg kan henge smykker på..



Dissen små boksene fra Europris malte jeg sammen med den største lille skatten min, vi pyntet dem med klister og avsluttet med litt limlakk - så ble det koselige små skattekister til alle diamantene;)



Når vi er ute nytter det ikke bare å skulle sitte å passe på, ikke bare er det kjedelig og jeg blir rastløs, men ungene tror jeg prøver å slappe av... og DA blir de helt på styr!! Så det er best å alltid ha noe å gjøre - som f.eks. å lage en liten krans av greiner:)

4 kommentarer:

  1. June er en meget kreativ lady. hu er husmor de lux-hekler koser med egne og andre barn. lamme-mor og jormor er hu og. veldig bra-hilsen Joh.

    SvarSlett
  2. Oi oi så nusselige!!!
    Flinke du e, Junius ;O)

    SvarSlett